Bedrijf

De technische innovatie

de precisie-efficiëntie.

Onze Waarden

Klantgerichtheid

Klanten zijn onze troef. Samen hebben we onze identiteit gecreëerd en samen blijven we onze toekomst creëren. Luisteren naar de klant komt op de eerste plaats.

Excellence

Het doel van ons dagelijks handelen is onze grenzen te bereiken en te overschrijden, onze benchmarks te verhogen en de kwaliteit van onze producten voortdurend te verbeteren

Inwijding

Passie, wil en deelname maken deel uit van onze manier om het werk te concipiëren. Toewijding zit in ons DNA.

Innovatie

Creativiteit, initiatief en de moed om te veranderen zijn de drijvende kracht achter al onze keuzes. Innoveren is de sleutel tot elk succes.

TECHNISCH BUREAU

Het Technisch Bureau van MACKMA® start zijn activiteit vanaf de oprichting van het bedrijf als referentiepool voor innovatie en onderzoek en ontwikkeling. Haar missie is het gebruik van innovatie als een strategische hefboom in MACKMA® business en de exploitatie van de resultaten van haar activiteiten door de promotie, ontwikkeling en overdracht van innovatieve inhoud die onderscheidend vermogen en concurrentievermogen aan het product kan geven.

TECNOLOGIE

Mackma-buizenbuigers zijn de enige roterende trekbuigers op de markt die zowel rechts als links kunnen buigen en hun cantilever-kop maakt het mogelijk complexe vormen te maken die een doorgang onder de kop vereisen.

Mackma-buisbuigmachines hebben als technische nieuwigheid op alle modellen de verzinkboor, die de operator in staat stelt om in een paar seconden resten van staal of ijzerhoudend materiaal te verwijderen na het snijden van de buis.

Mackma-buisbuigmachines besparen energie, dankzij de omvormer die de opname van elektriciteit tijdens de verwerking zelf regelt.

Mackma-buizenbuigmachines zijn uitgerust met plc simply control en plc expert control om buizen te buigen in een geprogrammeerde productievolgorde met een perfecte kwaliteit.

PRODUCTIE

Uitgerust met technologisch geavanceerde machines en toeleveranciers, beheerst MACKMA ® alle productieprocessen voor 100% en reageert met uiterste bekwaamheid en paraatheid op de uitdagingen van de wereldmarkt, gebruikmakend van de modernste planningsmethoden.

FE powertools

Fe Powertools is een sterk dynamisch professioneel bedrijf wat zich voornamelijk richt op de metaal- en staalverwerkende industrie. Fe in onze naam staat voor Ferro wat weer refereert naar het programma gereedschappen van Fe Powertools die allemaal inzetbaar zijn in de metaalindustrie. Uiteindelijk is onze jarenlange ervaring en “know how” ook onze kracht waarbij wij ons duidelijk onderscheiden van andere leveranciers. Het Fe Powertools team heeft altijd de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

 
Waar het allemaal om draait

 

De speerpunten in ons leveringsprogramma waar het letterlijk en figuurlijk allemaal om draait zijn voornamelijk de kernboren/ spiraalboren. De kernboor is destijds ontwikkeld om veel sneller en efficiënter gaten te boren in metaal, het ouderwetse voorboren is niet meer nodig, met gebruik van kernboren maakt u in één keer een gat op de door u gewenste afmeting.

Er zijn kernboren in de maten ø 12MM t/m ø 130MM, wij hebben deze kernboren in lengtes van 30MM, 55MM, 75MM en 110MM. Al onze kernboormachines en kernboren worden door de firma BDS GmbH uit Duitsland geproduceerd waar in Mönchengladbach één van de modernste fabrieken ter wereld staat. BDS is wereldwijd marktleider in de kernboortechniek en is nog iedere dag op zoek naar innovaties. Zo zijn nu ook alle MAB kernboormachines leverbaar met een draaibare voet en anti vibratie handles.

Contact

+31(0)172474727

+31(0)613034331

mark@fepowertools.com